Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

Ernest Lawsonin ja UMOn yhteisshow yhdistelee jazzia ja stand upia

Koomikko, juontaja ja koko kansan unelmavävy Ernest Lawson sekä yhden miehen orkesteri Sam Weckman ovat hurmanneet musiikkipitoisella Hymypoika-komediashowllaan yleisöt ympäri Suomen. Nyt kiertue saa spektaakkelimaisen huipennuksen, Grande Finalen, kun musiikki viedään uusiin ulottuvuuksiin ja laajuuksiin 17-henkisen UMO Helsinki Jazz Orchestran kanssa. Neljän konsertin kiertueella yhdistyvät stand up, musiikki ja todella grande jazzorkesteri! 

Ernest Lawsonin sanoittaman ja Sam Weckmanin säveltämän musiikin UMOlle sovittaa elokuvasäveltäjänä tunnettu Pessi Levanto. Ainutlaatuisen ja unohtumattoman koko illan shown kapellimestarina toimii UMOn pääkapellimestari ja taiteellinen johtaja Ed Partyka. Suositusikäraja K-15. 

Ernest Lawson Show – Grande Finale with UMO Helsinki Jazz Orchestra 
Kiertue vie seuraaville paikkakunnille: 
Pe 13.9. klo 19 Savoy-teatteri, Helsinki 
Ke 27.11. klo 19 Lappia Musiikkitalo, Tornio 
To 28.11. klo 19 Pohjankartanon sali, Oulu   
La 30.11. klo 19 Kaukametsä, Kajaani 

Lue tarkemmat tiedot täältä. Lipunmyynti on alkanut osoitteessa Lippu.fi