Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

AlfaTV ja UMO Helsinki Jazz Orchestra yhteistyöhön

AlfaTV aloittaa yhteistyön UMO Helsinki Jazz Orchestran kanssa. AlfaTV toteuttaa yhdessä UMOn kanssa ohjelmasarjan syksyllä 2021. Sarja esittelee suomalaisen jazzin kärkinimiä ja heidän musiikkiaan, jota UMO Helsinki Jazz Orchestra ansiokkaasti versioi.

– Olemme todella iloisia, että kotimainen jazz nostetaan laajaksi ohjelmasarjaksi televisioon. Esittelemme sarjassa kahdeksan suomalaisjazzarin tuotantoa sekä musiikin että taustoittavien haastatteluiden kera. Tämän hienon yhteistyön kautta saamme varmasti uusia silmä- ja korvapareja ja faneja AlfaTV:n katsojista, iloitsee UMO Helsingin toiminnanjohtaja Eeva Pirkkala.

– Itsekin vannoutuneena jazzdiggarina iloitsen, että saamme huippuluokan jazzia televisioon. UMO Helsinki Jazz Orchestra on edustanut itselleni kansainvälisen luokan orkesteria ja heidän tulkintansa suomalaisten jazzmuusikoiden tuotannosta tulee olemaan jotain aivan ainutlaatuista. AlfaTV tarjoaa katsojilleen kotimaista kulttuuria monipuolisesti. Suomalainen jazzmusiikki elää tällä hetkellä uutta kulta-aikaansa ja on upeaa tuoda sitä laajemman yleisön nautittavaksi, AlfaTV:n taiteellinen johtaja Timo Suomi kertoo.

UMO Helsinki Jazz Orchestran solisti- ja säveltäjävieraat sekä ohjelmasarjan lähetysaikataulu julkaistaan myöhemmin.

Kuva: Olli Nurmi