Taiteiden yö: Pikku Papun Orkesteri & UMO Helsinki Jazz Orchestra

To 15.8.2024
Lisää kalenteriin
17:45 Esitysaika
Konsertin kesto n. 40 min
Kapellimestarina Mikko Hassinen
Sateen sattuessa konsertti siirretään Stoan sisätiloihin
Vapaa pääsy Huom! Puhallinorkesterimme sointi on välillä äänekäs. Etenkin pienimpien konserttikävijöiden kanssa suosittelemme varautumaan koviin äänenvoimakkuuksiin.

Kun yhdistetään Pikku Papun Orkesteri ja UMO Helsinki Jazz Orchestra, saadaan iiiiiiiso koko perheen lastenmusiikkikonsertti Taiteiden yönä Itäkeskuksessa Stoan aukiolla! Vapaa pääsy!

Pikku Papun supersuositut hitit kuullaan tuttuina mutta uudenlaisina versioina, sovitettuna isolle orkesterille. Yli 20-henkisessä kokoonpanossa riittää kuunneltavaa ja katseltavaa, kun orkesterissa soivat trumpetit, pasuunat ja saksofonit, ja rytmiä ryhdittävät piano, basso, kitara ja rummut. Sovituksista vastaa mm. Värttinästä tuttu Mikko Hassinen, joka toimii myös konsertin kapellimestarina.

Konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Huom! Puhallinorkesterimme sointi on välillä äänekäs. Etenkin pienimpien konserttikävijöiden kanssa suosittelemme varautumaan koviin äänenvoimakkuuksiin.

Konsertin kesto n. 40 min.

Sateen sattuessa konsertti siirretään Stoan sisätiloihin.

 

Pikku Papun Orkesteri

Heli Kajo, laulu

Maiju Kopra, laulu

Juho Puronaho, kitara, mandola

Tarmo Anttila, kontrabasso

UMO Helsinki Jazz Orchestra

Mikko Hassinen, kapellimestari ja sovitukset

 

Lastenmusiikkiyhtye Pikku Papun Orkesteri tunnetaan värikkäistä koko perheen konserteista. Pikku Papun laulut ovat tulleet monille tutuiksi Yle TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta. Lauluissa käsitellään ystävyyttä, iloa, kiukkua, luontoa, toisten kanssa toimeen tulemista – koko elämän kirjoa! Orkesterin energinen esiintyminen, erilaiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset ovat sulattaneet niin pienten kuin varttuneempienkin kuulijoiden sydämet. Orkesteri on saanut Varhaisiän musiikinopettajien vuoden lastenlevypalkinnon ja Wihurin rahaston tunnustuspalkinnon, ollut ehdolla Vuoden lastenlevyksi Emma Gaalassa ja valittu vuoden yhtyeeksi lastenmusiikkigaalassa. www.pikkupapunorkesteri.fi

 

Kuvitus: Liisa Kallio