Pikku Papun Orkesteri & UMO Helsinki Jazz Orchestra & livepiirtäjä Liisa Kallio

Ma 16.9.2024
Lisää kalenteriin
18:00 Esitysaika
Konsertin kesto n. 40 min
Kapellimestarina Mikko Hassinen
Huom! Puhallinorkesterimme sointi on välillä äänekäs. Etenkin pienimpien konserttikävijöiden kanssa suosittelemme varautumaan koviin äänenvoimakkuuksiin.
Lippu.fi, lapset 15 €, aikuiset 20 €, ryhmät yli 10 hlö 15 €/hlö + toimitusmaksut alk. 1 €

Kun yhdistetään Pikku Papun Orkesteri ja UMO Helsinki Jazz Orchestra, saadaan syksyn iiiiiiisoin koko perheen lastenmusiikkikonsertti Kultsalla!

Pikku Papun supersuositut hitit kuullaan tuttuina mutta uudenlaisina versioina, sovitettuna isolle orkesterille. Yli 20-henkisessä kokoonpanossa riittää kuunneltavaa ja katseltavaa, kun orkesterissa soivat trumpetit, pasuunat ja saksofonit, ja rytmiä ryhdittävät piano, basso, kitara ja rummut. Sovituksista vastaa mm. Värttinästä tuttu Mikko Hassinen, joka toimii myös konsertin kapellimestarina.

Pikku Papun sanoittaja ja kuvittaja Liisa Kallio on konsertissa muusikoiden mukana lavalla. Hän kuvittaa konsertin ja herättää eloon laulujen tarinat ja hahmot piirtämällä, maalaamalla ja askartelemalla livenä valloittavia kuvia valkokankaalle. Sävel-, sana- ja kuvataide sulautuvat konsertissa kokonaisuudeksi, jossa yleisö pääsee laulun ja leikin ohella myös näkemään reaaliajassa, miten laulu siirtyy kuvaksi.

Konsertissa perheen pienimmätkin pääsevät mukaan lauluihin ja leikkeihin. Myös riemunkiljahtelu ja tanssiminen on sallittua – jopa toivottavaa!

Huom! Puhallinorkesterimme sointi on välillä äänekäs. Etenkin pienimpien konserttikävijöiden kanssa suosittelemme varautumaan koviin äänenvoimakkuuksiin.

Konsertin kesto n. 40 min.

 

Pikku Papun Orkesteri

Heli Kajo, laulu

Maiju Kopra, laulu, ksylofoni

Juho Puronaho, kitara, viulu, mandola

Tarmo Anttila, kontrabasso

UMO Helsinki Jazz Orchestra

Mikko Hassinen, kapellimestari ja sovitukset

Liisa Kallio, sanoitukset, kuvitukset, livepiirtäminen

 


Lastenmusiikkiyhtye Pikku Papun Orkesteri tunnetaan värikkäistä koko perheen konserteista. Pikku Papun laulut ovat tulleet monille tutuiksi Yle TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta. Lauluissa käsitellään ystävyyttä, iloa, kiukkua, luontoa, toisten kanssa toimeen tulemista – koko elämän kirjoa! Orkesterin energinen esiintyminen, erilaiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset ovat sulattaneet niin pienten kuin varttuneempienkin kuulijoiden sydämet. Orkesteri on saanut Varhaisiän musiikinopettajien vuoden lastenlevypalkinnon ja Wihurin rahaston tunnustuspalkinnon, ollut ehdolla Vuoden lastenlevyksi Emma Gaalassa ja valittu vuoden yhtyeeksi lastenmusiikkigaalassa.www.pikkupapunorkesteri.fi

Kuvitus: Liisa Kallio