Ilmaiskonsertti: UMO Helsinki Jazz Orchestra & Metropolian uudet kyvyt 2024

Pe 12.1.2024
Lisää kalenteriin
13:00 Esitysaika
Konsertin kesto 1 h.
Kapellimestarina Ed Partyka
Huom. Konserttiin on vapaa pääsy, mutta ilmoittautuminen tarvitaan. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen musiikki (at) metropolia.fi, viimeistään to 11.1.
lmaiskonsertti!UMO Helsinki Jazz Orchestra saa tässä konsertissa riveihinsä ja solisteikseen uusia kykyjä Metropolia Ammattikorkeakoulun musiikin tutkinto-ohjelmasta. Ammattilaiset ja opiskelijat harjoittelevat ja soittavat rinta rinnan.

Metropolian opiskelijoista mukana ovat Severi Tikkinen (saksofoni), Olavi Stanek (saksofoni), Sakurako Ishiyama (saksofoni), Leevi Koivunoro (pasuuna), Sauli Rantakeisu (pasuuna), Oiva Haapamäki (trumpetti), Juho Ikävalko (basso), Leevi Koskinen (rummut), Ilari Kinnunen (rummut), Arttur Teränen (kitara), Sylvi Saarekas (kitara, laulu), Milla Kotilainen-Dwyer (laulu), Annileena Tulokas (laulu) ja Aino Liinoja (laulu).

UMOa ja nuoria kykyjä luotsaa pääkapellimestari ja taiteellinen johtaja, useissa eurooppalaisissa musiikkioppilaitoksissa opettava pedagogi Ed Partyka.

Konsertti on osa UMO Helsinki Jazz Orchestran yleisötyötä ja yhteistyötä Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa.

HUOMIO! Konserttiin on vapaa pääsy, mutta ilmoittautuminen tarvitaan. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen musiikki (at) metropolia.fi, viimeistään torstaina 11.1.2024. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Huom. sama konserttikokonaisuus soitetaan päivää aiemmin Savoyn lounaskonsertissa, tarkemmat tiedot täällä.

Kuvan viime vuoden Metropolian uudet kyvyt -konsertista ja saksofonisti Risto Kauppisesta otti Olli Nurmi.