UMO Helsinki – Pähkinänsärkijä

Joulun klassikko Pähkinänsä...
Lue lisää ->

Tampere Jazz Happening: UMO Helsinki plays Ritual Dances with Stefan Pasborg (DK)

Rumpali ja säveltäjä Stefan...
Lue lisää ->

Kerkko Koskinen, Linda Fredriksson ja UMO Helsinki Jazz Orchestra yhdistävät voimansa 26.8. julkaistulla Agatha 2 -levyllä

Albumi on jatko-osa vuonna 200...
Lue lisää ->

Linda Fredriksson & UMO Helsinki Jazz Orchestra: Agatha 2, composed & arranged by Kerkko Koskinen

Säveltäjä Kerkko Koskisen, ...
Lue lisää ->

Yle Live: UMO & Jimi Tenor Flow Festivalilla 2022

Katso konserttitallenne Yle Ar...
Lue lisää ->

Hietalahti Soi: UMO Helsinki Ensemble & Tango Alakulo – Collective Urban Tango

Kantakaupungin sykettä vaaliv...
Lue lisää ->

Theo Bleckmann (GER) feat. Oulu Sinfonia & UMO Helsinki

Laulaja ja säveltäjä, ään...
Lue lisää ->

UMO Helsinki with Nikki Iles & Mike Walker (UK) – avoimet harjoitukset

Helsinki Design Weekin teemaa ...
Lue lisää ->

Heikki S. von Hertzenin muistokonsertti: Osmo Ikonen Band feat. UMO Helsinki Horns

”On paljon helpompi keksiä ...
Lue lisää ->

UMO Helsinki & Pink Twins feat. Kadi Vija play Twin Peaks – Music of Angelo Badalamenti & David Lynch

Yleisön pyynnöstä lisäkons...
Lue lisää ->

Aili Ikonen feat. UMO Helsinki: Valoista, varjoista

UMO Helsinki Jazz Orchestra ja...
Lue lisää ->

UMOn festarikesä 2022: Torino Jazz Festival, Lahden Urkuviikko, Flow, Huvila ja Allas Sea Pool

UMO Helsinki Jazz Orchestralla...
Lue lisää ->

Päivittyvä uutinen: UMO Helsingin konserttien siirrot ja peruutukset

12.3.2020

Päivitetty ma 21.9.2020:

UMO Helsinki Jazz Orchestra haluaa ehkäistä koronaviruksen leviämisen sekä varmistaa turvallisuuden yleisölle, esiintyjille ja työntekijöille, ja peruu viranomaisohjeiden mukaisesti kaikki konsertit tämänhetkisen tiedon mukaan ainakin 31.5.2020 asti. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten viestintää ja ohjeistuksia koronavirukseen liittyen, ja reagoimme niihin tarvittaessa. Mahdollisista striimattavista konserteista ilmoitamme erikseen. Pyydämme seuraamaan päivittyvää tilannetta tässä uutisessa sekä somekanavissamme.

Teemme parhaamme, että kaikille peruutetuille konserteille saadaan järjestymään uusi konserttipäivä, ja informoimme uusista aikatauluista mahdollisimman pian. Mikäli uutta konserttipäivää ei saada järjestymään ja tapahtuma peruuntuu kokonaan, ostetut liput hyvitetään. Lisäämme tiedon mahdollisesta lippujen palauttamisista konserttikohtaisesti ja sitä mukaa, kun tilanne varmistuu. 

Lippujen palauttaminen on mahdollista sen jälkeen, kun konsertti on joko vahvistettu peruutetuksi tai siirtynyt ja uusi konserttipäivä on selvillä. Tätä ennen lippuja ei voi palauttaa.

Jo ostettujen konserttilippujen osalta käytäntö on seuraava:
Jos konsertti siirtyy, jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana järjestettävään tilaisuuteen. Ellei uusi konserttipäivä sovi tai haluat perua osallistumisesi, voit palauttaa liput lipunmyyjälle. Lipunmyyjätaho palauttaa sinulle lipun hinnan, ilman ostohetkellä maksettua tilaus- ja toimitustapamaksua. 
Jos konsertti perutaan, saat lipun hinnan takaisin lipunmyyjältä, ilman ostohetkellä maksettua tilaus- ja toimitustapamaksua. Huomioithan, että palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi jopa useiden viikkojen viiveitä.

Perutut konsertit:

UMO Helsinki feat. Nina Mya: Overcast – The Music of Ed Partyka -konsertti Valtakunnallisilla puhallinpäivillä 20.3. peruuntuu. Puhallinpäivien järjestäjä Vakka-Suomen Musiikkiopisto palauttaa Puhallinpäiväpassin hankkineille laskuttamansa summat. Lippu.fi:n kautta pääsylippuja hankkineiden tulee palauttaa liput Lippu.fi kautta. Lipun hinta palautetaan ilman ostohetkellä maksettua tilaus- ja toimitustapamaksua.

Lounaskonsertti UMO Helsinki plays Frank Zappa -konsertti Savoy-teatterissa 31.3. peruuntuu. Koska kyseessä on ilmaiskonsertti, lippuja ei hyvitetä.

UMO Helsinki feat. Guillermo Klein: Tango ARG–FIN -sarjan jo kertaalleen siirretyt konsertit Tango ARG-FIN 11.-12.11. peruuntuvat kokonaan matkustusrajoitusten takia (päivitetty 21.9.2020). Asiakkaille palautetaan konserttilippujen hinta, pois lukien ostettaessa maksettu lipunmyyjän tilaus- ja toimitustapamaksu. Hae rahanpalautus 30.12.2020 mennessä:  Vuotalon konsertin osalta: https://web.lippu.fi/palautus. G Livelabin konsertin osalta: Jos ostit liput Lippupisteestä: https://web.lippu.fi/palautus. Jos ostit liput Tiketistä: https://www.tiketti.fi/palautalippuja. Jos ostit liput G Livelabin nettisivuilta tai applikaatiosta, ota yhteys info@livelaboratorio.fi. Saman konserttisarjan konsertti Tampereen G Livelabissa 9.5. peruttiin jo keväällä ja sen osalta konserttipaikka kontaktoi lipun ostaneet ja palauttaa lipun hinnan, ilman ostohetkellä maksettua tilaus- ja toimitustapamaksua.

Konsertit, jotka siirtyvät järjestettäviksi myöhempänä ajankohtana:

UMO Helsinki plays Buddy Rich -konsertti Vuotalossa 17.3. siirtyy ja uusi konserttipäivä on tiistai 27.10.2020. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana järjestettävään tilaisuuteen. Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa tiistaihin 14.4. mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua Lippupisteen tilaus- ja toimitustapamaksua. Lippujen palautukset hoidetaan Lippu.fi lomakkeen kautta.

Great Voices #1: China Moses feat. UMO Helsinki -konsertti Savoy-teatterissa 27.3. siirtyy ja uusi konserttipäivä on torstai 5.11.2020. Great Voices #2: Ola Onabulé feat. UMO Helsinki -konsertti Savoy-teatterissa 23.4. siirtyy ja uusi konserttipäivä on lauantai 12.12.2020. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uusina ajankohtina järjestettäviin tilaisuuksiin. Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa tiistaihin 14.4. mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua Lippupisteen tilaus- ja toimitustapamaksua. Lippujen palautukset hoidetaan Lippu.fi lomakkeen kautta.

Silent Music: Hiljaisuuden muotokuvia -konsertti Musiikkitalossa kiirastorstaina 9.4. korvautuu toisella konsertilla ja samalla musiikillinen sisältö muuttuu. Uusi konserttipäivä on keskiviikko 25.11.2020 klo 13. Konsertissa esiintyvät UMO Helsinki Ensemble ja laulaja Annimaria Rinne, jotka tarttuvat ennakkoluulottomasti “suuren amerikkalaisen laulukirjan” säkeisiin. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana järjestettävään tilaisuuteen. Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa tiistaihin 14.4.2020 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua Ticketmasterin tilaus- ja toimitustapamaksua. Lippujen palautukset hoidetaan Ticketmaster.fi lomakkeen kautta.   
Saman konserttisarjan toinen konsertti Mikael Agricolan kirkossa pitkäperjantaina 10.4. siirtyy ensi vuoden pitkäperjantaihin 2.4.2021. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana järjestettävään tilaisuuteen. Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa tiistaihin 14.4.2020 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua Ticketmasterin tilaus- ja toimitustapamaksua. Lippujen palautukset hoidetaan Ticketmaster.fi lomakkeen kautta.   

UMO Helsinki Ensemble feat. Annimaria Rinne -konsertti Sipoon Topelius-salissa 28.4. siirtyy, uusi konserttipäivä on to 3.12. klo 19. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään. Mikäli uusi ajankohta ei syystä tai toisesta käy, liput voi palauttaa ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua Netticketin tilaus- ja toimitustapamaksua. Lippujen palautukset hoidetaan ensisijaisesti lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen info@netticket.fi. Liitä mukaan tieto konsertista, kuva lipusta/lipuista, yhteystietosi ja IBAN-tilinumerosi.

UMO Helsinki feat. Aki Rissanen: Art Forms -konsertti G Livelab Helsingissä 4.6.2020 siirtyy, uusi konserttipäivä on perjantai 19.3.2021. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana järjestettävään tilaisuuteen. Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua lipunmyyjän tilaus- ja toimitustapamaksua. G Livelabin konsertin lippujen palautukset tehdään Lippu.fi ja Tiketti.fi kautta tai jos ostit lipun G Livelabin sivuilta/applikaatiosta, ota yhteys info@livelaboratorio.fi.

Helsinki-päivän Summertime-konsertit Savoy-teatterissa pe 12.6. klo 13 ja 15 muuttuvat verkkokonserteiksi. Konsertit ovat katsottavissa maksutta Helsinkikanava.fi:ssä, savoykeikat.fi:ssä sekä UMO Helsinki Jazz Orchestran YouTube-kanavalla pe 12.6. klo 13 ja 15 lähtien toistaiseksi. Orkesterin kokoonpano muuttuu pienemmäksi UMO Helsinki Ensembleksi ja myös konserttien sisällöt muuttuvat. Lue tarkemmat tiedot konserttisivulta.

Pahoittelemme poikkeustilanteen aiheuttamaa harmia ja toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä.

Kuva: Olli Nurmi


Uutisia:
26.8.2022 Kerkko Koskinen, Linda Fredriksson ja UMO Helsinki Jazz Orchestra yhdistävät voimansa 26.8. julkaistulla Agatha 2 -levyllä Lue lisää ->
19.8.2022 Yle Live: UMO & Jimi Tenor Flow Festivalilla 2022 Lue lisää ->
20.5.2022 UMOn festarikesä 2022: Torino Jazz Festival, Lahden Urkuviikko, Flow, Huvila ja Allas Sea Pool Lue lisää ->