UMO Helsingin asiakaskysely: Yli 60 % vastaajista halukkaita käymään konserteissa heti kun se on mahdollista

UMO Helsinki Jazz Orchestra to...
Lue lisää ->

Jazz Finland Residencyn aloitus siirtyy – video antaa esimakua John Hollenbeckin vierailusta 2021

Vallitsevasta koronapandemista...
Lue lisää ->

Uusi etä-äänitysvideo julkaistu: One Life

UMO Helsinki Jazz Orchestra on...
Lue lisää ->

UMO ja Savoy: 40 hengen erikoiskonsertti 3. kesäkuuta

UMO Helsinki Jazz Orchestra ja...
Lue lisää ->

UMO Helsinki Ensemble: Italialaista elokuvamusiikkia (Rota – Morricone)

UMO Helsinki Jazz Orchestra ja...
Lue lisää ->

Rich Shemaria, kausi 1994–1995

Teksti: Mikael Långbacka, UMO...
Lue lisää ->

Markku Johansson, kausi 1992–1993

Teksti: Mikael Långbacka, UMO...
Lue lisää ->

Vuosi 2019 pähkinänkuoressa

UMO Helsinki Jazz Orchestran v...
Lue lisää ->

Esko Linnavalli, kausi 1975–1991

Teksti: Mikael Långbacka, UMO...
Lue lisää ->

UMO Helsinki Ensemble & Guests: Runo ja Musiikki – Klassinen ja Jazz

Runojen käyttäminen sanoituk...
Lue lisää ->

UMO Helsinki toteutti musiikkivideon etä-äänityksinä – solisti äänitti osuutensa Lontoossa

UMO Helsinki Jazz Orchestra&nb...
Lue lisää ->

UMO Helsinki Ensemble feat. Annimaria Rinne: Great American Songbook

Tämä konsertti korvaa AUF: H...
Lue lisää ->

Päivittyvä uutinen: UMO Helsingin konserttien siirrot ja peruutukset

12.3.2020

Päivitetty pe 8.5.2020 klo 14.

UMO Helsinki Jazz Orchestra haluaa ehkäistä koronaviruksen leviämisen sekä varmistaa turvallisuuden yleisölle, esiintyjille ja työntekijöille, ja peruu viranomaisohjeiden mukaisesti kaikki konsertit tämänhetkisen tiedon mukaan ainakin 31.5.2020 asti. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten viestintää ja ohjeistuksia koronavirukseen liittyen, ja reagoimme niihin tarvittaessa. Mahdollisista striimattavista konserteista ilmoitamme erikseen. Pyydämme seuraamaan päivittyvää tilannetta tässä uutisessa sekä somekanavissamme.

Teemme parhaamme, että kaikille peruutetuille konserteille saadaan järjestymään uusi konserttipäivä, ja informoimme uusista aikatauluista mahdollisimman pian. Mikäli uutta konserttipäivää ei saada järjestymään ja tapahtuma peruuntuu kokonaan, ostetut liput hyvitetään. Lisäämme tiedon mahdollisesta lippujen palauttamisista konserttikohtaisesti ja sitä mukaa, kun tilanne varmistuu. 

Lippujen palauttaminen on mahdollista sen jälkeen, kun konsertti on joko vahvistettu peruutetuksi tai siirtynyt ja uusi konserttipäivä on selvillä. Tätä ennen lippuja ei voi palauttaa.

Jo ostettujen konserttilippujen osalta käytäntö on seuraava:
Jos konsertti siirtyy, jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana järjestettävään tilaisuuteen. Ellei uusi konserttipäivä sovi tai haluat perua osallistumisesi, voit palauttaa liput lipunmyyjälle. Lipunmyyjätaho palauttaa sinulle lipun hinnan, ilman ostohetkellä maksettua tilaus- ja toimitustapamaksua. 
Jos konsertti perutaan, saat lipun hinnan takaisin lipunmyyjältä, ilman ostohetkellä maksettua tilaus- ja toimitustapamaksua. Huomioithan, että palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi jopa useiden viikkojen viiveitä.

Perutut konsertit:

UMO Helsinki feat. Nina Mya: Overcast – The Music of Ed Partyka -konsertti Valtakunnallisilla puhallinpäivillä 20.3. peruuntuu. Puhallinpäivien järjestäjä Vakka-Suomen Musiikkiopisto palauttaa Puhallinpäiväpassin hankkineille laskuttamansa summat. Lippu.fi:n kautta pääsylippuja hankkineiden tulee palauttaa liput Lippu.fi kautta. Lipun hinta palautetaan ilman ostohetkellä maksettua tilaus- ja toimitustapamaksua.

Lounaskonsertti UMO Helsinki plays Frank Zappa -konsertti Savoy-teatterissa 31.3. peruuntuu. Koska kyseessä on ilmaiskonsertti, lippuja ei hyvitetä.

UMO Helsinki feat. Guillermo Klein: Tango ARG–FIN -sarjan konsertti Tampereen G Livelabissa 9.5. peruuntuu ja sen osalta konserttipaikka kontaktoi lipun ostaneet ja palauttaa lipun hinnan, ilman ostohetkellä maksettua tilaus- ja toimitustapamaksua. Sarjan muut konsertit siirtyvät toiseen ajankohtaan, lue lisää alempaa.

Konsertit, jotka siirtyvät järjestettäviksi myöhempänä ajankohtana:

UMO Helsinki plays Buddy Rich -konsertti Vuotalossa 17.3. siirtyy ja uusi konserttipäivä on tiistai 27.10.2020. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana järjestettävään tilaisuuteen. Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa tiistaihin 14.4. mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua Lippupisteen tilaus- ja toimitustapamaksua. Lippujen palautukset hoidetaan Lippu.fi lomakkeen kautta.

Great Voices #1: China Moses feat. UMO Helsinki -konsertti Savoy-teatterissa 27.3. siirtyy ja uusi konserttipäivä on torstai 5.11.2020. Great Voices #2: Ola Onabulé feat. UMO Helsinki -konsertti Savoy-teatterissa 23.4. siirtyy ja uusi konserttipäivä on lauantai 12.12.2020. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uusina ajankohtina järjestettäviin tilaisuuksiin. Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa tiistaihin 14.4. mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua Lippupisteen tilaus- ja toimitustapamaksua. Lippujen palautukset hoidetaan Lippu.fi lomakkeen kautta.

Silent Music: Hiljaisuuden muotokuvia -konsertti Musiikkitalossa kiirastorstaina 9.4. korvautuu toisella konsertilla ja samalla musiikillinen sisältö muuttuu. Uusi konserttipäivä on keskiviikko 25.11.2020 klo 13. Konsertissa esiintyvät UMO Helsinki Ensemble ja laulaja Annimaria Rinne, jotka tarttuvat ennakkoluulottomasti “suuren amerikkalaisen laulukirjan” säkeisiin. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana järjestettävään tilaisuuteen. Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa tiistaihin 14.4.2020 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua Ticketmasterin tilaus- ja toimitustapamaksua. Lippujen palautukset hoidetaan Ticketmaster.fi lomakkeen kautta.   
Saman konserttisarjan toinen konsertti Mikael Agricolan kirkossa pitkäperjantaina 10.4. siirtyy ensi vuoden pitkäperjantaihin 2.4.2021. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana järjestettävään tilaisuuteen. Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa tiistaihin 14.4.2020 mennessä, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua Ticketmasterin tilaus- ja toimitustapamaksua. Lippujen palautukset hoidetaan Ticketmaster.fi lomakkeen kautta.   

UMO Helsinki Ensemble feat. Annimaria Rinne -konsertti Sipoon Topelius-salissa 28.4. siirtyy, uusi konserttipäivä on to 3.12. klo 19. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään. Mikäli uusi ajankohta ei syystä tai toisesta käy, liput voi palauttaa ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua Netticketin tilaus- ja toimitustapamaksua. Lippujen palautukset hoidetaan ensisijaisesti lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen info@netticket.fi. Liitä mukaan tieto konsertista, kuva lipusta/lipuista, yhteystietosi ja IBAN-tilinumerosi.

UMO Helsinki feat. Guillermo Klein: Tango ARG–FIN -sarjasta konsertteja sekä peruuntuu että siirtyy.
Helsingin G Livelabin konsertti 7.5. siirtyy, uusi konserttipäivä on keskiviikko 11.11.2020. Vuotalon konsertti 12.5. siirtyy, uusi konserttipäivä on torstai 12.11.2020. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uusina ajankohtina järjestettäviin tilaisuuksiin. Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua lipunmyyjän tilaus- ja toimitustapamaksua. Vuotalon konsertin lippujen palautukset hoidetaan Lippu.fi lomakkeen kautta. G Livelabin konsertin lippujen palautukset tehdään Lippu.fi ja Tiketti.fi kautta tai jos ostit lipun G Livelabin sivuilta/applikaatiosta, ota yhteys info@livelaboratorio.fi.
Saman sarjan konsertti Tampereen G Livelabissa 9.5. peruuntuu kokonaan ja sen osalta konserttipaikka kontaktoi lipun ostaneet ja palauttaa lipun hinnan, ilman ostohetkellä maksettua tilaus- ja toimitustapamaksua.

UMO Helsinki feat. Aki Rissanen: Art Forms -konsertti G Livelab Helsingissä 4.6.2020 siirtyy, uusi konserttipäivä on perjantai 19.3.2021. Jo hankitut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana järjestettävään tilaisuuteen. Mikäli ajankohta ei syystä tai toisesta käy, jo maksetut liput voi palauttaa, ja rahat saa tällöin takaisin lukuun ottamatta ostohetkellä maksettua lipunmyyjän tilaus- ja toimitustapamaksua. G Livelabin konsertin lippujen palautukset tehdään Lippu.fi ja Tiketti.fi kautta tai jos ostit lipun G Livelabin sivuilta/applikaatiosta, ota yhteys info@livelaboratorio.fi.

Helsinki-päivän Summertime-konsertit Savoy-teatterissa pe 12.6. klo 13 ja 15 muuttuvat verkkokonserteiksi. Konsertit ovat katsottavissa maksutta Helsinkikanava.fi:ssä, savoykeikat.fi:ssä sekä UMO Helsinki Jazz Orchestran YouTube-kanavalla pe 12.6. klo 13 ja 15 lähtien toistaiseksi. Orkesterin kokoonpano muuttuu pienemmäksi UMO Helsinki Ensembleksi ja myös konserttien sisällöt muuttuvat. Lue tarkemmat tiedot konserttisivulta.

Pahoittelemme poikkeustilanteen aiheuttamaa harmia ja toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä.

Kuva: Olli Nurmi


Uutisia:
4.6.2020 UMO Helsingin asiakaskysely: Yli 60 % vastaajista halukkaita käymään konserteissa heti kun se on mahdollista Lue lisää ->
2.6.2020 Jazz Finland Residencyn aloitus siirtyy – video antaa esimakua John Hollenbeckin vierailusta 2021 Lue lisää ->
28.5.2020 Uusi etä-äänitysvideo julkaistu: One Life Lue lisää ->