UMOn ja Teppo Mäkysen konsertti streamataan suorana Helsinkikanavalla pe 6.4. klo 19:15

4.4.2018

UMOn ja rumpali Teppo Mäkysen loppuunmyyty konsertti G Livelabissa pe 6. huhtikuuta streamataan suorana Helsinkikanavalla. Lähetys alkaa klo 19:15 Enemmän irti esityksestä -keskustelutilaisuudella ja jatkuu klo 20 alkavalla konsertilla. Konsertti ja lähetys kestää n. klo 22 asti. Koko komeus on katsottavissa myös jälkikäteen samaisella Helsinkikanavan sivustolla. Stremaus toteutetaan yhteistyössä Muusikkojen liiton kanssa.

Teppo Mäkynen tunnetaan paitsi virtuoottisena rumpalina myös lahjakkaana säveltäjänä ja musiikkia eteenpäin vievänä visionäärinä. Kun UMO ja Mäkynen yhdistävät voimansa, luvassa on taatusti Mäkysen näköinen kokonaisuus. Konsertin keskiössä ovat Mäkysen monipuolisesta sävellystuotannosta poimitut kappaleet, joihin on tehty tuoreet big band -sovitukset. Lisäksi konsertissa kuullaan Mäkysen big band -ohjelmiston kaanonista tarkoin valitsemia kappaleita, joissa rumpalin rullaavat kompit ja ilmiömäinen ride-soitto menevät taatusti yleisön jalan alle. Jännittävän lisämausteen konserttiin tuo Mäkysen käyttämä live-elektroniikka.

Konsertit
Pe 6.4. klo 20 // G Livelab, Helsinki // LOPPUUNMYYTY
Ti 10.4. klo 14 // Vuotalo, Helsinki // Liput 10 € / 5 € Lippupisteestä
Lisätiedot konserteista täältä.

Ennen konsertteja järjestetään Enemmän irti esityksestä -keskustelutilaisuudet, joissa kapellimestari Mikko Hassinen ja Teppo Mäkynen taustoittavat konserttia. Keskustelutilaisuudet järjestetään konserttipaikkojen ravintoloissa 45 minuuttia ennen konsertin alkua.

 


Uutisia:
29.11.2023 Paperi T ja UMO Helsinki Jazz Orchestra jatkavat yhteistyötään, kaksi yhteiskeikkaa lokakuussa 2024 Lue lisää ->
1.11.2023 Valokeilassa: Robben Ford  Lue lisää ->
23.10.2023 Valokeilassa: Joris Roelofs Lue lisää ->