UMO rekrytoi: 2. alttosaksofonistin toimi

UMO HELSINKI JAZZ ORCHESTRASSA...
Lue lisää ->

Kathrine Windfeld (DK) & UMO Helsinki – Silent Music

UMO Helsinki Jazz Orchestran ...
Lue lisää ->

China Moses (US) feat. UMO Helsinki – Great Voices

Toiveuusinta! Marraskuussa 202...
Lue lisää ->

Claudia Döffinger (GER) & UMO Helsinki

Eurooppalaisen jazzin uusi suk...
Lue lisää ->

UMO Helsinki – Pähkinänsärkijä

Joulun klassikko Pähkinänsä...
Lue lisää ->

Tampere Jazz Happening: UMO Helsinki plays Ritual Dances with Stefan Pasborg (DK)

Rumpali ja säveltäjä Stefan...
Lue lisää ->

Kerkko Koskinen, Linda Fredriksson ja UMO Helsinki Jazz Orchestra yhdistävät voimansa 26.8. julkaistulla Agatha 2 -levyllä

Albumi on jatko-osa vuonna 200...
Lue lisää ->

Linda Fredriksson & UMO Helsinki Jazz Orchestra: Agatha 2, composed & arranged by Kerkko Koskinen

Säveltäjä Kerkko Koskisen, ...
Lue lisää ->

Yle Live: UMO & Jimi Tenor Flow Festivalilla 2022

Katso konserttitallenne Yle Ar...
Lue lisää ->

Hietalahti Soi: UMO Helsinki Ensemble & Tango Alakulo – Collective Urban Tango

Kantakaupungin sykettä vaaliv...
Lue lisää ->

Theo Bleckmann (GER) feat. Oulu Sinfonia & UMO Helsinki

Laulaja ja säveltäjä, ään...
Lue lisää ->

UMO Helsinki with Nikki Iles & Mike Walker (UK) – avoimet harjoitukset

Helsinki Design Weekin teemaa ...
Lue lisää ->

UMO rekrytoi: 2. alttosaksofonistin toimi

27.10.2022

UMO HELSINKI JAZZ ORCHESTRASSA on haettavana 2. alttosaksofonistin vakinainen toimi. Erinomaisen alttosaksofonin soittotaidon lisäksi hakuvaatimuksena on sopraanosaksofonin, klarinetin ja huilun ammattimainen hallinta. Sektiosoittotaidon lisäksi haettava muusikko omaa loistavat soolosoittotaidot.

HAKEMUKSET JA LIITTEET tulee toimittaa viimeistään ke 30.11.2022 klo 23.59 mennessä osoitteeseen henriika@umohelsinki.fi. Liitä hakemukseen ansioluettelo, josta käy ilmi tiedot koulutuksesta, sivusoitintaidoista sekä toiminnasta muusikkona.

KOESOITTOA EDELTÄÄ NAUHAKARSINTA, jonka tarkemmat ohjeet ja tarvittava materiaali lähetetään hakuvaatimukset täyttäneille hakijoille ma 5.12.2022.

KOESOITTO JÄRJESTETÄÄN nauhakarsinnan läpäisseille 30.1.–2.2.2023 Kaapelitehtaalla Avantin harjoitussalissa, B-aula, 1.kerros (Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki). Koesoitossa on kolme vaihetta, joista kaksi ensimmäistä suoritetaan anonyymisti. Koesoitto koostuu soolo- ja sektiosoitosta rytmisektion säestyksellä ja ilman. Mukana on myös prima vista- ja improvisointitehtäviä. Karsinta suoritetaan jokaisen vaiheen välissä. Viimeisessä vaiheessa on haastatteluosuus.

PALKKAUS 3026–3318 €/kk. Lisäksi puku- ja soitinkorvaus UMOn työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Toimi täytetään 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimeen valitun on esitettävä terveydentilastaan hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista.

EDISTÄMME YHDENVERTAISUUTTA ja arvostamme henkilöstömme monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia edustavia, sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

LISÄTIETOJA työnkuvasta ja hakuprosessista antaa tuottaja Henriika Steidel-Luoto, henriika@umohelsinki.fi.

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja uuden rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Vuodesta 1975 alkaen UMO on julkaissut yli 60 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazztähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa.


Uutisia:
27.10.2022 UMO rekrytoi: 2. alttosaksofonistin toimi Lue lisää ->
26.8.2022 Kerkko Koskinen, Linda Fredriksson ja UMO Helsinki Jazz Orchestra yhdistävät voimansa 26.8. julkaistulla Agatha 2 -levyllä Lue lisää ->
19.8.2022 Yle Live: UMO & Jimi Tenor Flow Festivalilla 2022 Lue lisää ->