UMO hakee tuottajan sijaista

5.5.2022

Onko konserttien tuottaminen sinulle intohimo ja tunnet yleisötyön salat? Kiinnostaako työskentely Suomen ainoan ammattimaisesti toimivan big bandin parissa? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla UMO Helsinki Jazz Orchestran tuottajan sijainen.

Tuottajana vastaat itsenäisesti UMO Helsinki Jazz Orchestran yleisötyön tuottamisesta ja tiedottamisesta, ja avustat myös UMOn muissa tuotannoissa.

Konserttitoiminnan saralla tehtäviisi kuuluu mm. yhteydenpito konserttitaloihin, artisteihin ja yhteistyökumppaneihin sekä teknisen tuotannon suunnittelu. Viestinnän tehtäviisi kuuluu mm. verkkosivujen päivittäminen ja sosiaalisen median sisällöntuotanto.

Sinulla on vahvat tietotekniset taidot; hallitset WordPress-julkaisujärjestelmän, video- ja valokuvaamisen sekä sosiaalisen median kanavat. Käytät sujuvasti suomea ja englantia suullisesti ja kirjallisesti.

Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä projektinjohtamisen kokemusta. Arvostamme aikaansaavaa ja itsenäistä työskentelytapaa sekä kykyä omaksua uutta.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle lounasedun, työvälineet ja mukavat työkaverit. Toimistomme ja harjoitussalimme sijaitsee Kaapelitehtaalla Helsingissä. Työskentelemme osittain etänä ja työtä on ajoittain iltoina ja viikonloppuina.

Tehtävä on osa-aikainen (75%) ja määräaikainen sijaisuus 8.8.–11.11.2022, jonka lisäksi tarvitsemme noin kymmenen työpäivän panostasi kesä–heinäkuun 2022 aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 25.5.2022 mennessä osoitteeseen eeva@umohelsinki.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 22 ja perehdytämme tehtävään viikolla 23.

UMO Helsinki Jazz Orchestra edistää yhdenvertaisuutta ja arvostaa henkilöstönsä monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lisätietoa tehtävästä:
Toiminnanjohtaja Eeva Pirkkala
040 743 7141
eeva@umohelsinki.fi

Kuva: Heikki Kynsijärvi


Uutisia:
13.12.2023 Asta Salomaa UMO Helsinki Jazz Orchestran tuottajaksi  Lue lisää ->
29.11.2023 Paperi T ja UMO Helsinki Jazz Orchestra jatkavat yhteistyötään, kaksi yhteiskeikkaa lokakuussa 2024 Lue lisää ->
1.11.2023 Valokeilassa: Robben Ford  Lue lisää ->