Turvallisesti konsertteihin

12.8.2020

Päivitetty 20.10.2020

✅ Turvavälit huomioitu
✅ Porrastettu sisäänmeno ja salista poistuminen
✅ Käsien desinfiointi- ja pesumahdollisuus
✅ Ei naulakkopalveluita
✅ Ei väliaikaa
✅ Käsiohjelma sähköisenä kännykässäsi
✅ Suosittelemme kasvomaskin käyttöä
❌ Ethän tule konserttiin flunssaisena

Lämpimästi tervetuloa UMO Helsinki Jazz Orchestran konsertteihin syyskaudella 2020. Kaikki konserttimme toteutetaan vastuullisesti, viranomaisohjeistuksia noudattaen, varmistaaksemme turvalliset konserttielämykset sekä asiakkaillemme että henkilöstöllemme. Myymme konsertteihimme vain osan katsomopaikoista, jotta voimme taata riittävät turvavälit. Olemme myös poistaneet väliajat vähentääksemme liikkumista ja jonotusta. 

Huom! Turvajärjestelyissä saattaa olla konserttipaikkakohtaisia tarkennuksia, joten tarkistathan kunkin konserttipaikan omat ohjeistukset ennen keikalle tulemista. 

Luvassa on hienoja konsertteja – toimitaan yhdessä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi! 

Älä tule konsertteihimme edes lievissä flunssaoireissa 

Ethän tule konserttiin, jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita, jos olet koronaviruksen altistusketjussa tai jos olet saapunut Suomeen viimeisen 10 vuorokauden sisällä maasta, josta on voimassaoleva matkustusrajoitus. Myös UMO Helsingin ulkomailta tulevat solisti- ja kapellimestarivieraat suorittavat viranomaisten suosittaman omaehtoisen karanteenin tai koronatestit ennen konserttia.

Olemme laajentaneet konserttilippujen palautuskäytäntöä. Tarvittaessa voit palauttaa liput vielä konserttipäivänä 1 tunti ennen konsertin alkua ja saada rahasi takaisin, ilman lääkärintodistusta. Huomaathan, että lipun hintaan sisältyviä palvelumaksuja ei palauteta. Lippupisteestä ostettujen lippurahojen palautukset hoidetaan verkkolinkin kautta.

Huolehdi käsihygieniasta

Käytä konserttipaikoilla esillä olevaa käsien desinfiointiainetta ja seuraa opasteita lähimmälle käsienpesupisteelle. Yski tai aivasta oikeaoppisesti kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihan yläosaan. 

Turvavälit sekä aulatiloissa että konserttisaleissa 

Pidä 1–2 metrin turvaväli muihin asiakkaisiin. Muista tämä erityisesti aulatiloissa ja jonottaessasi esim. konserttisaliin, wc-tiloihin, hissiin tai kahvilaan. Seuraa opasteita ja noudata henkilökunnan ohjeita. Konserttisalissa istutaan siten, että jokaisen kuulijan/seurueen väliin jää 1–2 metrin turvaväli. Huomioithan, että istumapaikkaa ei saa vaihtaa oma-aloitteisesti, vaan sinun tulee istua sillä paikalla, joka on merkitty pääsylippuun, tai johon henkilökunta sinut ohjaa. Kun konsertti päättyy, seuraa henkilökunnan ohjeita salista poistumiseen.

Suosittelemme kasvomaskien käyttämistä

Suosittelemme kasvomaskien käyttämistä konserteissamme THL:n ohjeistuksen mukaisesti. Tuothan omat maskit ja halutessasi myös suojakäsineet mukanasi.  Lue THL:n ohjeistus täältä.

Ei naulakkopalveluita

Lähikontaktien minimoimiseksi naulakkopalveluita ei ole tarjolla, vaan ulkovaatteet otetaan poikkeuksellisesti mukaan konserttisaliin. 

Ei levymyyntiä, käsiohjelmat sähköisinä 

Lähikontaktien minimoimiseksi emme myy konserttien yhteydessä levyjä emmekä jaa käsiohjelmia. Ohjelma- ja kokoonpanotiedot löytyvät osoitteesta umohelsinki.fi/set konserttipäivänä.

Kiitos yhteistyöstä ja tervetuloa konsertteihimme! 


Uutisia:
29.11.2023 Paperi T ja UMO Helsinki Jazz Orchestra jatkavat yhteistyötään, kaksi yhteiskeikkaa lokakuussa 2024 Lue lisää ->
1.11.2023 Valokeilassa: Robben Ford  Lue lisää ->
23.10.2023 Valokeilassa: Joris Roelofs Lue lisää ->