UMO hakee tuottaja–tiedottajan sijaista

Onko konserttien tuottaminen sinulle tuttua ja tunnet yleisötyön salat? Oletko taitava kirjoittaja ja sujuva somettaja? Kiinnostaako työskentely Suomen ainoan ammattimaisesti toimivan big bandin parissa? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla UMOn tuottaja–tiedottajan sijainen.

tuottajan_haku

Tuottaja–tiedottajana vastaat itsenäisesti yleisötyön tuottamisesta ja olet mukana konserttitoiminnan teknisen tuotannon suunnittelussa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu UMOn markkinoinnin ja viestinnän toteuttaminen yhteistyössä markkinointi- ja viestintäpäällikön kanssa.

Konserttitoiminnan saralla tehtäväkenttääsi kuuluu yhteydenpito konserttitaloihin sekä pienyhtyekonserttien koordinointi ja teknisen tuotannon suunnittelu. Viestinnässä työtehtäviisi kuuluu konserttien markkinointi eri kanavissa, uutiskirjeiden kokoaminen ja lähettäminen, tiedotteiden kirjoittaminen, käsiohjelmien taittaminen, verkkosivujen päivittäminen ja sosiaalisen median sisällöntuotanto.

Toivomme, että hallitset pienyhtyetoiminnan suunnittelun ja koululaisille suunnatun Musatehdas-hankkeen koordinoinnin. Lisäksi toivomme, että sinulla on monipuolinen viestintäosaaminen: olet sujuva kirjoittaja, ja sinulla on vahvat tietotekniset taidot ­– hallitset Adobe-ohjelmistot, WordPress-julkaisujärjestelmän, video- ja valokuvaamisen sekä sosiaalisen median kanavat.

Eniten arvostamme aikaansaavaa ja itsenäistä työskentelytapaa sekä kykyä pitää langat käsissä. Hyvä paineensietokyky ja vahvat vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä välttämättömiä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle lounasedun, ilmaisen sisäänpääsyn UMOn konsertteihin sekä mukavat työkaverit.

Toivomme, että voit aloittaa tammikuussa. Tehtävä on osa-aikainen (50%) ja määräaikainen sijaisuus kesäkuun loppuun asti. Toimistomme sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 31.12. mennessä osoitteeseen: eeva@umo.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 2.

 

Lisätietoa tehtävästä:

Toimitusjohtaja Eeva Pirkkala
040 743 7141
eeva@umo.fi