Taidetestaajat

Tervetuloa testaamaan UMO Helsinki Jazz Orchestra – luvassa on kiehtova matka jazz- ja big band -musiikin maailmaan!

Olet tulossa konserttiimme Mistä sä diggaat? – UMO Helsinki Jazz Orchestra feat. Elena Mindru. Voit aloittaa elämykseen tutustumisen lukemalla konserttiesittelyn täällä.

Taidetestaajat on enemmän kuin taide-elämys, sillä se sisältää kokemusta syventäviä etko- ja jatkotehtäviä. Tässä meidän tehtäviä sinulle – niiden avulla voit mm. vaikuttaa konsertin sisältöön!

🎶🎶🎶 ETKOT 🎶🎶🎶

Mistä sä diggaat? Tutustu UMOn kuratoiman listaan, joista voit äänestää suosikkisi konsertin ohjelmistoon. Lista sisältää myös kategorioita taustoittavia esittelytekstejä ja linkin UMOn jazzin käyttöoppaaseen. Äänestys on nyt käynnissä ja se, yhdessä kuratoidun listan kanssa löytyy taidetestaajien järjestelmästä. Äänestys päättyy 2.3.2023!

Miks sä diggaat? Perustele äänestyslomakkeeseen äänestämiäsi valintoja. Konsertissa osa perusteluista sisällytetään tarinaan mukaan! Perusteluita voi lähettää myös videolla osoitteeseen: terhi@umohelsinki.fi

Perehdy viimeistään nyt JAZZIN KÄYTTÖOPPAASEEN täällä. Käyttöopas perehdyttää jazz- ja big band -musiikin maailmaan mm. sarjakuvin, videoin, tietoiskuin ja erilaisin tehtävin. Käyttöoppaasta löytyy runsaasti sisältöä sekä keltanokille että konkareille. Kannattaa tutustua!

🎉🎉🎉 JATKOT 🎉🎉🎉

Mistä mä diggasin? Ota valokuva mieleenpainuvasta asiasta tai tilanteesta taide-elämyksessä; se voi olla esimerkiksi hyvä biisi tai soolo konsertissa, konsertin onnistunut valaistus, hieno konserttitila, yhteinen hetki ystävien kanssa ennen tai jälkeen konsertin, matka konserttiin tai joku etko- tai jatkotehtävistä. Kuvan voi lähettää UMOlle sähköpostilla osoitteeseen terhi@umohelsinki.fi, jolloin saamme arvokasta palautetta elämyksestä.

Miks mä diggasin? Perustele suullisesti, kirjallisesti tai videotervehdyksellä, miksi ottamasi kuva edustaa mieleenpainuvaa asiaa taide-elämyksessä. Perusteluja voi lähettää UMOlle sähköpostilla osoitteeseen terhi@umohelsinki.fi, jolloin saamme arvokasta palautetta elämyksestä!

Jazzin käyttöoppaasta jäi todennäköisesti tehtäviä tekemättä etkojenkin jälkeen, joten opasta kannattaa tutkia myös jatkoilla!