UMO rekrytoi: 2. alttosaksofonistin toimi

UMO HELSINKI JAZZ ORCHESTRASSA...
Lue lisää ->

Kathrine Windfeld (DK) & UMO Helsinki – Silent Music

UMO Helsinki Jazz Orchestran ...
Lue lisää ->

China Moses (US) feat. UMO Helsinki – Great Voices

Toiveuusinta! Marraskuussa 202...
Lue lisää ->

Claudia Döffinger (GER) & UMO Helsinki

Eurooppalaisen jazzin uusi suk...
Lue lisää ->

UMO Helsinki – Pähkinänsärkijä

Joulun klassikko Pähkinänsä...
Lue lisää ->

Tampere Jazz Happening: UMO Helsinki plays Ritual Dances with Stefan Pasborg (DK)

Rumpali ja säveltäjä Stefan...
Lue lisää ->

Kerkko Koskinen, Linda Fredriksson ja UMO Helsinki Jazz Orchestra yhdistävät voimansa 26.8. julkaistulla Agatha 2 -levyllä

Albumi on jatko-osa vuonna 200...
Lue lisää ->

Linda Fredriksson & UMO Helsinki Jazz Orchestra: Agatha 2, composed & arranged by Kerkko Koskinen

Säveltäjä Kerkko Koskisen, ...
Lue lisää ->

Yle Live: UMO & Jimi Tenor Flow Festivalilla 2022

Katso konserttitallenne Yle Ar...
Lue lisää ->

Hietalahti Soi: UMO Helsinki Ensemble & Tango Alakulo – Collective Urban Tango

Kantakaupungin sykettä vaaliv...
Lue lisää ->

Theo Bleckmann (GER) feat. Oulu Sinfonia & UMO Helsinki

Laulaja ja säveltäjä, ään...
Lue lisää ->

UMO Helsinki with Nikki Iles & Mike Walker (UK) – avoimet harjoitukset

Helsinki Design Weekin teemaa ...
Lue lisää ->

Taidetestaajat

Tervetuloa testaamaan UMO Helsinki Jazz Orchestra – luvassa on kiehtova matka jazz- ja big band -musiikin maailmaan!

Olet tulossa konserttiimme Jazzin tarina – UMO Helsinki Jazz Orchestra feat. Adele Sauros. Voit aloittaa elämykseen tutustumisen lukemalla konserttiesittelyn täällä.

Taidetestaajat on enemmän kuin taide-elämys, sillä se sisältää kokemusta syventäviä etko- ja jatkotehtäviä. Tässä meidän tehtäviä sinulle – niiden avulla voit mm. vaikuttaa konsertin sisältöön!

🎶🎶🎶 ETKOT 🎶🎶🎶

📚 Perehdy JAZZIN KÄYTTÖOPPAASEEN täällä. Käyttöopas perehdyttää jazz- ja big band -musiikin maailmaan mm. sarjakuvin, videoin, tietoiskuin ja erilaisin tehtävin. Käyttöoppaasta löytyy runsaasti sisältöä sekä keltanokille että konkareille. Kannattaa tutustua!

🔜 Ota valokuva tai tuota muulla tavoin kuva otsikolla TULEVAISUUDENKUVA ja lähetä se meille sähköpostilla osoitteeseen jazz@umohelsinki.fi tai Whatsappilla numeroon 0505115449 mieluiten 18.2. mennessä ja viimeistään 2.3. mennessä. Kirjoita kuvan yhteyteen nimesi, luokkasi ja koulusi. Mieti miltä tulevaisuus näyttää tai tuntuu ja minkälaiset teemat tai kysymykset ovat silloin mahdollisesti ajankohtaisia, ja tuo ajatuksesi kuvan avulla esille. Konsertissa UMO improvisoi – eli keksii esityshetkessä – tulevaisuuden musiikkia yhden tai useamman kuvan pohjalta, samalla kun ne heijastetaan lavan takaseinälle.

Ota valokuva tai tuota muulla tavoin kuva otsikolla AJANKUVA. Esittele ”ajankuvan” avulla sinulle mielenkiintoinen tositapahtuma, paikka, esine, pukeutumistyyli tai fiilis, joka kuvastaa tai sijoittuu valitsemaasi vuosikymmeneen 1920-luvulta nykypäivään. Lähetä kuva meille sähköpostilla osoitteeseen jazz@umohelsinki.fi tai Whatsappilla numeroon 0505115449 mieluiten 18.2. mennessä ja viimeistään 2.3. mennessä. Kirjoita kuvan yhteyteen nimesi, luokkasi, koulusi sekä vuosikymmen, jota kuva edustaa.

🎉🎉🎉 JATKOT 🎉🎉🎉

🤓 Konserttielämyksen jälkipelinä on hyvä kokeilla UMO HELSINGIN KAHOOT-TIETOVISAA. Hyppää visailuun täällä ja testaa etkoilta ja konsertista opittua! Englanninkielinen versio löytyy täältä ja ruosinkielinen täältä.

✏ Luo jälleen TULEVAISUUDENKUVA, mutta tällä kertaa kuvataiteen, teknisen työn, äidinkielen ja kirjallisuuden tai musiikin keinoin. Lopputuote voi olla esimerkiksi essee, biisi, runo, taide-teos, tulevaisuuden laite tai idea digitaalisesta sovelluksesta. Nyt saa käyttää luovuutta ja mielikuvistusta! Voit myös perustella tai vähintään pohtia itseksesi, mitä syy-seuraus-suhteet ovat tehneet tulevaisuudenkuvastasi juuri tietynlaisen.

📞 Jazzin käyttöoppaasta löytyy BEHIND THE JAZZ SCENES -videosarja, jossa kurkistetaan orkesterin kulisseihin. Videosarja saa jatko-osan, kun yleisö eli sinä pääset etäyhteyksin esittämään jazziin ja orkesteritoimintaan ja konserttituotantoon liittyviä kysymyksiä UMOn henkilökunnalle. UMO kerää samalla elämyksestään palautetta. Tilaisuudet järjestetään Google Meetissa ja niitä pidetään muutamana kertana maalis-toukokuun 2022 aikana. Halukkaat luokat ilmoittautuvat tilaisuuksiin etukäteen, paikkoja on rajoitetusti. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta ja ajankohdista ilmoitetaan tällä sivulla helmi-maaliskuun aikana.