Heikki S. von Hertzenin muistokonsertti: Osmo Ikonen Band feat. UMO Helsinki Horns

”On paljon helpompi keksiä ...
Lue lisää ->

UMO Helsinki & Pink Twins feat. Kadi Vija play Twin Peaks – Music of Angelo Badalamenti & David Lynch

Yleisön pyynnöstä lisäkons...
Lue lisää ->

Aili Ikonen feat. UMO Helsinki: Valoista, varjoista

UMO Helsinki Jazz Orchestra ja...
Lue lisää ->

UMOn festarikesä 2022: Torino Jazz Festival, Lahden Urkuviikko, Flow, Huvila ja Allas Sea Pool

UMO Helsinki Jazz Orchestralla...
Lue lisää ->

UMO Helsinki with Nikki Iles & Mike Walker (UK)

Palkittu brittiläinen pianist...
Lue lisää ->

UMO Helsinki feat. Guillermo Klein: Tango ARG–FIN

UMO Helsinki Jazz Orchestra he...
Lue lisää ->

Jazz Jam & Brew

Tervetuloa nauttimaan jazzjame...
Lue lisää ->

AUF: Avanti, UMO Helsinki & Fibo – Rajatonta musiikkia

Sävelmiä uudesta ja vanhasta...
Lue lisää ->

UMO hakee tuottajan sijaista

Onko konserttien tuottaminen s...
Lue lisää ->

Torino Jazz Festival: Jimi Tenor & UMO Helsinki – Terra Exotica

Jimi Tenor ja UMO Helsinki Jaz...
Lue lisää ->

Helsingin kaupunginorkesteri & UMO Helsinki: Vappumatinea

Helsinkiläistä vapputunnelma...
Lue lisää ->

Flow Festival: Jimi Tenor & UMO Helsinki – Terra Exotica

Jimi Tenor ja UMO Helsinki Jaz...
Lue lisää ->

Taidetestaajat

Tervetuloa testaamaan UMO Helsinki Jazz Orchestra – luvassa on kiehtova matka jazz- ja big band -musiikin maailmaan!

Olet tulossa konserttiimme Jazzin tarina – UMO Helsinki Jazz Orchestra feat. Adele Sauros. Voit aloittaa elämykseen tutustumisen lukemalla konserttiesittelyn täällä.

Taidetestaajat on enemmän kuin taide-elämys, sillä se sisältää kokemusta syventäviä etko- ja jatkotehtäviä. Tässä meidän tehtäviä sinulle – niiden avulla voit mm. vaikuttaa konsertin sisältöön!

🎶🎶🎶 ETKOT 🎶🎶🎶

📚 Perehdy JAZZIN KÄYTTÖOPPAASEEN täällä. Käyttöopas perehdyttää jazz- ja big band -musiikin maailmaan mm. sarjakuvin, videoin, tietoiskuin ja erilaisin tehtävin. Käyttöoppaasta löytyy runsaasti sisältöä sekä keltanokille että konkareille. Kannattaa tutustua!

🔜 Ota valokuva tai tuota muulla tavoin kuva otsikolla TULEVAISUUDENKUVA ja lähetä se meille sähköpostilla osoitteeseen jazz@umohelsinki.fi tai Whatsappilla numeroon 0505115449 mieluiten 18.2. mennessä ja viimeistään 2.3. mennessä. Kirjoita kuvan yhteyteen nimesi, luokkasi ja koulusi. Mieti miltä tulevaisuus näyttää tai tuntuu ja minkälaiset teemat tai kysymykset ovat silloin mahdollisesti ajankohtaisia, ja tuo ajatuksesi kuvan avulla esille. Konsertissa UMO improvisoi – eli keksii esityshetkessä – tulevaisuuden musiikkia yhden tai useamman kuvan pohjalta, samalla kun ne heijastetaan lavan takaseinälle.

Ota valokuva tai tuota muulla tavoin kuva otsikolla AJANKUVA. Esittele ”ajankuvan” avulla sinulle mielenkiintoinen tositapahtuma, paikka, esine, pukeutumistyyli tai fiilis, joka kuvastaa tai sijoittuu valitsemaasi vuosikymmeneen 1920-luvulta nykypäivään. Lähetä kuva meille sähköpostilla osoitteeseen jazz@umohelsinki.fi tai Whatsappilla numeroon 0505115449 mieluiten 18.2. mennessä ja viimeistään 2.3. mennessä. Kirjoita kuvan yhteyteen nimesi, luokkasi, koulusi sekä vuosikymmen, jota kuva edustaa.

🎉🎉🎉 JATKOT 🎉🎉🎉

🤓 Konserttielämyksen jälkipelinä on hyvä kokeilla UMO HELSINGIN KAHOOT-TIETOVISAA. Hyppää visailuun täällä ja testaa etkoilta ja konsertista opittua! Englanninkielinen versio löytyy täältä ja ruosinkielinen täältä.

✏ Luo jälleen TULEVAISUUDENKUVA, mutta tällä kertaa kuvataiteen, teknisen työn, äidinkielen ja kirjallisuuden tai musiikin keinoin. Lopputuote voi olla esimerkiksi essee, biisi, runo, taide-teos, tulevaisuuden laite tai idea digitaalisesta sovelluksesta. Nyt saa käyttää luovuutta ja mielikuvistusta! Voit myös perustella tai vähintään pohtia itseksesi, mitä syy-seuraus-suhteet ovat tehneet tulevaisuudenkuvastasi juuri tietynlaisen.

📞 Jazzin käyttöoppaasta löytyy BEHIND THE JAZZ SCENES -videosarja, jossa kurkistetaan orkesterin kulisseihin. Videosarja saa jatko-osan, kun yleisö eli sinä pääset etäyhteyksin esittämään jazziin ja orkesteritoimintaan ja konserttituotantoon liittyviä kysymyksiä UMOn henkilökunnalle. UMO kerää samalla elämyksestään palautetta. Tilaisuudet järjestetään Google Meetissa ja niitä pidetään muutamana kertana maalis-toukokuun 2022 aikana. Halukkaat luokat ilmoittautuvat tilaisuuksiin etukäteen, paikkoja on rajoitetusti. Tarkemmat tiedot ilmoittautumisesta ja ajankohdista ilmoitetaan tällä sivulla helmi-maaliskuun aikana.