Streaming

UMO Helsinki Jazz Orchestran verkkokonsertteja voi nyt katsoa kahdella tavalla: millä tahansa tietokoneen nettiselaimella osoitteessa streaming.umohelsinki.fi tai älylaitteisiin ladattavalla mobiilisovelluksella. Molempien käyttö vaatii rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen.

Lataa mobiilisovellus Android- tai iOS-laitteeseen (älypuhelimeen tai tablettiin) tästä:Streaming-nettisivulle tästä: streaming.umohelsinki.fi

KATSOTTAVISSA JÄLKITALLENTEENA TOISTAISEKSI:
Ringa Manner & Alpo Nummelin & Valtteri Laurell Pöyhönen with UMO Helsinki Jazz Orchestra: Live at Helsinki Festival (ilmainen)
UMO Helsinki Jazz Orchestra – Frozen Petals (ilmainen)
UMO Helsinki Jazz Orchestra – Awakening (ilmainen)
UMO Helsinki Ensemble feat. Annimaria Rinne – Great American Songbook (ilmainen)
UMO Helsinki Jazz Orchestra – Northern Lights (ilmainen)
UMO Helsinki Jazz Orchestra feat. Kalevi Louhivuori Play Late Brookmeyer (ilmainen)

STREAMING-PALVELU PÄHKINÄNKUORESSA:

Konsertteja voi katsoa ja kuunnella joko suorana tai jälkitallenteina. Mukana on sekä maksullisia, että maksuttomia konsertteja. Liput maksullisiin verkkokonsertteihin ostetaan kätevästi streaming-sivulla tai sovelluksessa. Molempien käyttö vaatii rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen.

Kielet:
Suomi ja englanti. Ohjelma valitsee kielen automaattisesti laitteen kielivalinnan mukaan.

Tilin luominen:
Palveluun voi luoda tilin tai siihen voi kirjautua Facebook- tai Apple-tunnuksilla. Kirjautuminen ei ole pakollista, mutta vain siten pystyt ostamaan lippuja verkkokonsertteihimme. Ostaminen vaatii luottokorttitietojen lisäämisen palveluun, verkkomaksukumppanina toimii Visma. 

Concerts: 
Konserttikalenteri, josta näet tulevat ja jälkitallenteena katseltavat verkkokonsertit. Tätä kautta tapahtuu myös verkkokonserttien katsominen. 

Clips: 
Arkisto, josta voit katsoa UMO Helsinki Jazz Orchestran maksuttomia videotallenteita YouTubessa. 

Wallet: 
Lompakko, josta löydät tilaushistorian ja verkkokonserttien liput kuitteineen. 

Palvelun teknisestä toteutuksesta on vastannut gApplication Oy