Kulttuurikaverin kanssa konserttiin

16.3.2023

UMO Helsinki Jazz Orchestra on mukana Kulttuurikaveri-toiminnassa

Kulttuurikaverit ovat apuna kaikille, joille kulttuuritapahtumaan lähtemisen kynnys on korkea, joita yksin lähteminen ei houkuttele tai joille se on vaikeaa. Vapaaehtoiset kulttuurikaverit lähtevät seuraksesi tapahtumaan, varaavat liput ja tarvittaessa avustavat tai opastavat tapahtumapaikalle.

Kulttuurikaverin seurassa maksat pääsylipustasi korkeintaan 5 euroa. Ilmaistapahtumiin pääset maksutta. Kulttuurikaverin seura ja opastus on ilmaista.

HelsinkiMissio toteuttaa Kulttuurikaveritoimintaa yhteistyössä Helsingin kaupungin ja kulttuuritoimijoiden kanssa.

Mikäli haluat itsellesi kulttuurikaverin, niin toimi näin:

Valitse UMOn konserteista tapahtuma, johon haluaisit osallistua Kulttuurikaverin kanssa. Huomioithan, että emme voi tarjota Kulttuurikaverilippuja ihan jokaiseen konserttiimme.

Täytä kulttuurikaverin hakulomake täällä. Voit myös soittaa HelsinkiMissioon numeroon (09) 23 120 375  (takaisinsoittopalvelu) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen kulttuurikaveri@helsinkimissio.fi.

Kerro yhteystietosi, kulttuuritoiveesi sekä siitä, milloin toivoisit käyväsi kulttuuritapahtumassa.

Kaveri varaa lipun ja soittaa sinulle. Sopikaa missä ja milloin tapaatte. Nauti kulttuurielämyksestä!

Lisätietoa HelsinkiMission sivuilta >>


Uutisia:
21.9.2023 UMO rekrytoi: tuottaja Lue lisää ->
30.8.2023 Vuoden 2023 Helsinki International Big Band Composing Contestin finalistit selvillä, finaalikonsertti Malmitalolla ja livestriiminä torstaina 5. lokakuuta  Lue lisää ->
24.8.2023 Helsinki International Big Band Composing Contestin finalistit julkaistaan ennakkotiedoista poiketen keskiviikkona 30.8.  Lue lisää ->