Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

Tuoreita konserttitaltiointeja katsottavissa ilmaiseksi: Silent Music, Quincy!

UMO Helsinki Jazz Orchestran Silent Music -konsertti pääsiäisenä 2024 sai uusia sävyjä kahden nuoren solistivieraan mukana: saksalainen pasunisti Maxine Troglauer ja ruotsalainen pasunisti-laulaja Ebba Åsman konsertoivat ensimmäistä kertaa Suomessa. Ed Partykan johtama konsertti taltioitiin Musiikkitalon Paavo-salissa kiirastorstaina 28.3. Konsertti on katsottavissa 27.3.2025 asti Yle Areenassa sekä UMOn nettisivuilla ja mobiilisovelluksessa

Helsingin kaupunginorkesteriUMO Helsinki Jazz Orchestra ja kapellimestari Jules Buckley konsertoivat 1. maaliskuuta 2024 loppuunmyydyssä Musiikkitalossa. Padassa porisi Quincy Jonesin musiikki, solisteina vierailivat upeat laulajat Vula MalingaEmma SmithRob De NijsBrendan Reilly ja Holly Petrie. Voit katsoa konserttitallenteen ilmaiseksi Helsinkikanavalta, lähetys on katsottavissa toistaiseksi. Kesto n. 2 h.