Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

UMO rekrytoi: tuottaja

UMO Helsinki Jazz Orchestra hakee tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen 

Haemme kulttuurituotannon kokenutta ammattilaista tuotantotiimimme vahvistukseksi. 

Tuottajana vastaat erityisesti UMO Helsinki Jazz Orchestran yleisötyön tuotannoista: Taidetestaajat-hankkeesta ja muista koululaiskonserteista, lastenmusiikkiproduktioista, laitosvierailuista, kansainvälisestä jazzresidenssistä sekä pienyhtyetoiminnasta. 

Toimit toiminnanjohtajan työparina erityisenä vastuualueenasi keikkamyynti sekä erilaisten hankkeiden ideointi, konseptointi ja hankehakemusten valmistelu. 

Diginuotiston hoitajana luotsaat organisaatiomme siirtymän paperittomaan nuotistoon, ylläpidät diginuotistoa sekä siihen liittyviä lupakäytäntöjä. 

Sinulla on jo aiempaa kokemusta konserttituotannon ja/tai yleisötyön tehtävistä. Diginatiivina sinulla on vahvat tietotekniset taidot. Katsomme eduksi kokemuksen levynjulkaisuprosessien ja konserttitaltiointien hallinnasta. Arvostamme aikaansaavaa ja itsenäistä työskentelytapaa, idearikasta ja kehittävää otetta sekä kykyä omaksua uutta. Tehtävä vaatii hyviä projektinhallinta- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Käytät sujuvasti suomea ja englantia suullisesti ja kirjallisesti. 

Vakituisen tehtävän työaika on 36,25 h/vko ja siinä on 6 kk:n koeaika. Tehtäväkohtainen palkkaus 3137 €/kk + Avaintesin mukainen kokemuslisä. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle lounas- ja kulttuuriedun, ajanmukaiset työvälineet ja mukavat työkaverit. Toimistomme ja harjoitustilamme sijaitsevat Kaapelitehtaalla Helsingissä, ja työskentelemme osittain etänä. Työtä on ajoittain iltaisin ja viikonloppuisin, joten myös työaika on joustava. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV suosittelijatietoineen viimeistään 15.10.2023 osoitteeseen henriika@umohelsinki.fi. Haastattelut järjestetään viikolla 45 ja toivomme sinun aloittavan työssä 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä terveydentilastaan hyväksyttävä lääkärintodistus ennen työn vastaanottamista.

Edistämme yhdenvertaisuutta ja arvostamme henkilöstömme monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia edustavia, sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lisätietoa antaa toiminnanjohtaja vs. Henriika Steidel-Luoto, p. 040 411 3514, soittoajat pe 29.9. klo 9–16, ma 2.10. klo 13–16 ja ma 9.10. klo 9–15. 

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja uuden rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Vuodesta 1975 alkaen UMO on julkaissut yli 60 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazztähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa. 16-henkisen orkesterin lisäksi organisaatiossamme työskentelee nelihenkinen hallinto sekä taiteellinen johtaja. Katseet on jo käännetty orkesterin 50-vuotisjuhlavuoteen 2025. 

Kuva: Olli Nurmi