Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

Freelancer-koesoitot 10.–12.11.2021

UMO Helsinki Jazz Orchestra hakee verkostoonsa freelancereita.

UMO Helsinki Jazz Orchestra hakee koesoitoilla trumpetisteja, pasunisteja (tenori, basso) ja saksofonisteja (altto, tenori, baritoni) orkesterin freelancer-verkostoon. Mainitsethan hakiessasi pääinstrumenttisi lisäksi sivusoitinrepertuaarisi taitotasoineen.

Koesoitot koostuvat kolmesta osuudesta: anonyymistä livesoitosta, avoimesta livesoitosta sekä haastattelusta. Kierrokset sisältävät soolo- ja sektiosoittoa sekä improvisointia. 

Koesoitot pidetään UMOn harjoitustiloissa Helsingin Kaapelitehtaalla seuraavasti: 
Ke 10.11.2021 klo 10–16: Trumpetit 
To 11.11.2021 klo 10–16: Saksofonit
Pe 12.11.2021 klo 10–16: Pasuunat

Varaudu olemaan paikalla koko koesoittopäivän ajan. Emme korvaa matkakuluja. 

Ilmoittaudu hakijaksi ja lähetä CV:si pe 22.10.2021 mennessä osoitteeseen terhi@umohelsinki.fi. Otsikoi viestisi ”Koesoitto / instrumenttisi”. Saat tarkemmat tiedot hakuprosessista sekä siihen liittyvät stemmat sähköpostitse ke 27.10.2021 mennessä. Sivusoitinnuotteja lähetetään niille hakijoille, jotka haluavat esitellä sivusoitintaitojaan koesoitossa. 

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työtehtävissä. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia. Rohkaisemme erityisesti naisia hakemaan koesoittoon, sillä haluamme aidosti parantaa UMOn nykyistä sukupuolten moninaisuutta. 

Koesoittolautakunnan puheenjohtajana toimii UMO Helsinki Jazz Orchestran taiteellinen johtaja ja pääkapellimestari Ed Partyka.

Tiedustelut arkisin klo 12–14 (Huom! ei 18.–22.10.), tuotantopäällikkö Terhi Siirala, terhi@umohelsinki.fi, p. 040 763 6275. 

UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja uuden rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, joka esiintyy vuosittain noin sadassa konsertissa ja tapahtumassa. Vuodesta 1975 alkaen UMO on julkaissut yli 60 albumia ja esiintynyt kotimaisten huippunimien lisäksi kansainvälisten jazztähtien kanssa. Orkesterin ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa. www.umohelsinki.fi

Kuva: Olli Nurmi