Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

UMOn syyskaudella runsaasti ilmaisohjelmaa

UMOn syksyssä nähdään ennätyksellisen paljon ilmaisohjelmaa. Syyskauden avaa esiintyminen SAMPO 2017 -nukketeatterifestivaalilla, jossa UMO nousee lavalle serbialaisen nukketeatteri Pinokion ja Max Metalik -hahmon kanssa, joka on yksi maailman suurimmista nukketeatterinukeista. Ulkoilmaesitys sopii myös perheen pienimmille.
To 31.8. klo 19 Espan lava, Helsinki Lue lisää >

Haluatko tietää, millaista on orkesterimuusikon arkinen aherrus? Avaamme ovemme yleisölle orkesteriharjoituksiimme, joissa treenaamme Kerkko Koskisen kanssa Agatha-konserttejamme varten. Tempaus on osa Suomalaisen Työn Liiton Tervetuloa meille -kampanjaa, jossa järjestetään Suomen suurimmat, yhtäaikaiset avoimien ovien päivät.
To 12.10. klo 12.30–14.30 Kaapelitehdas, Helsinki Lue lisää >

Myös suositut lounaskonsertit jatkuvat Savoy-teatterissa. Neljässä konsertissa kuullaan tuoretta musiikkia UMOn ja kotimaisten solistien tulkitsemana. Jokaisessa konsertissa nousee pääosaan big bandissä harvemmin kuultu soitin, kuten harmonikka, vibrafoni, kitara ja basso. Ensimmäisessä konsertissa kuullaan myös kantaesitys.
Ti 12.9. klo 12 Savoy-teatteri, Helsinki. UMO & Veli Kujala, harmonikka Lue lisää >
Ti 10.10. klo 12 Savoy-teatteri, Helsinki. UMO & Teemu Viinikainen, kitara Lue lisää >
Ti 14.11. klo 12 Savoy-teatteri, Helsinki. UMO & Severi Pyysalo, vibrafoni Lue lisää >
Ti 5.12. klo 12 Savoy-teatteri, Helsinki. UMO & Lauri Porra, basso Lue lisää >
Lue lisää muuttuneesta vapaalippukäytännöstä täältä.

Ilmaiskonsertteja järjestetään myös koululaisille. UMO ja Mikko Helevä tulkitsevat Pekka ja Susi -musiikkisatuklassikon kolmessa konsertissa.
To 23.11. klo 10 Kanneltalo, Helsinki Lue lisää >
To 23.11. klo 11.15 Kanneltalo, Helsinki Lue lisää >
Ti 28.11. klo 10.30 Malmitalo, Helsinki Lue lisää >
Nämä konsertit on siis tarkoitettu koululaisille ja niihin ilmoittaudutaan konserttitalojen nettisivujen kautta. Sama konserttikokonaisuus esitetään samalla viikolla kahdesti myös normaalina maksullisena konserttina, lue lisää täältä.