Ystävät <3  

Liity UMO Helsingin iloiseen ystäväjoukkoon! Jäsenenä pääset tukemaan ja ideoimaan orkesterin toimintaa. Lisäksi voit osallistua vain jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin ja saat erilaisia etuja. UMO Helsingin ystäväksi pääsevät sekä kuluttaja-asiakkaat että yritykset ja yhdistykset.

UMO Helsingin ystävät on joukko ihmisiä, yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka haluavat olla orkesterin menossa mukana tavallista tiiviimmin. Toiminta pyritään tekemään jäsentensä näköiseksi, joten halukkaat pääsevät ideoimaan ja mahdollisuuksien mukaan myös järjestämään aktiviteetteja. Tällä hetkellä suunnitelmissa on mm. konserttimatka, orkesterityöskentelyn esittely, luennot, artistitapaamiset, vierailu puhallinsoitinkorjaamolle sekä enemmän irti esityksestä -tilaisuudet ennen konserttia.

Ystävien ensiaskeleet

UMO Helsingin ystävien toiminta käynnistyi Finlandia-talolla 16.11.2018 pidetyssä tilaisuudessa, jossa kohotettiin malja ystäväklubin perustamisen merkiksi. Tilaisuudessa tutustuttiin toisiin jäseniin ja suunniteltiin yhdessä tulevaisuuden kuvioita. Saksofonisti Manuel Dunkel ja basisti Ville Herrala virittivät soitollaan tunnelman jazz-taajuuksille ja illan päätteeksi nautittiin UMO feat. Guillermo Klein -konsertista.

Edut

  • Mahdollisuus tukea ja ideoida UMO Helsingin toimintaa
  • Pääsy vain jäsenille tarkoitettuihin tilaisuuksiin
  • Jäsenkirje ja UMOn ystävien Facebook-ryhmä
  • Muita vaihtuvia etuuksia
  • Yritysjäsenet saavat lisäksi näkyvyyttä UMO Helsingin verkkosivuilla ja painotuotteissa

Liittyminen

Pääset UMO Helsingin ystäväksi hankkimalla vuosijäsenyyden tai ainaisjäsenyyden Ticketmasterista. Hinnat sisältävät Ticketmasterin käsittelykulun sekä arvonlisäveron 24 %. Nyt myynnissä oleva vuosijäsenyys on voimassa vuoden 2019 loppuun asti.

  • Yksityishenkilön vuosijäsenyys 25 €
  • Yksityishenkilön ainaisjäsenyys 150 €
  • Yrityksen vuosijäsenyys 150 €
  • Yrityksen ainaisjäsenyys  1000 €

UMO Helsingin yritysystävät <3  

RoHi Oy -Puhallinsoitinkorjaamo
Soitinkorjaamo T Rantanen
Rantalainen Oy Lahti
Medupro Oy
Suomen Muusikkojen Liitto ry
Luova toimisto Pilke
G Livelab Tampere
Soitin Laine Oy

Tiedustelut ja lisätiedot:
Tuottaja-tiedottaja Valtteri Pokela
+358 44 512 5578
valtteri@umohelsinki.fi